Şuanda 339 Kişi online

okey oyna

--ARKADAS--

--ARKADAS-- okey profil

Kredi : 0
Okey Puan : 7,563
Batak Puan : 1,000
Ülke  : ABD
Şehir :

 Durum: Offline

 
-
  Özel Mesaj Gönder
  Üye Sayfam
 

Üye olarak sizde kendinize özel blog oluşturabilirsiniz.


 

 

 BABAM İÇİN

25.12.2015 10:07

BABAMA__Babacığım, Bugün Sen 
Gideli Tam 2 Yıl oldu. Sesini Duyamamak O Kadar Zor Ki… Kafam Karıştığında, Gözüme Yaş Dolduğunda Arayamıyorum Seni Bu Sefer. Merak Etme Sakın, Gülmeye De çalışıyorum. Ama Kızma Yalan Söylüyorum Herkese. Senin çok Sevdiğin Oğlunun  Bir Baba Ve çocuğunu Gördüğünde Gözlerinin İçi Gülmüyor Ve Hüzünleniyorlar Her Seferinde. İyiyim Diyorum. Senden Bahsettiklerinde Susuyorum Baba, Konuşamıyorum. Seni Nasıl özlediğimi Kimseye Anlatamıyorum.

Nasıl Anlatılırsın Onu Da Bilmiyorum. Ne Kadar Da Sana Benziyorum! İnsanlar Dışarıdan Bencil Ve Agresif Bir Erkek Görüyorlar Beni. öyle Değilim Değil Mi Baba? Sen Bilirsin öyle Değilim. Küçükken Dilenciler İçin Ne Derdin Hatırlıyor Musun? ‘Onlar Aslında O Kadar Fakir Değiller, Hayatta Hiçbir Zaman Aldanma Dış Görünüşe’ Ben Biliyorum Baba Ama İnsanlar Bilmiyorlar. Gitmeden Onlara Da öğretseydin Keşke Bana öğrettiğin Gibi. Bir De Bana Bu Acıya Nasıl Dayanılacağını öğretseydin. Bir Hayat Nasıl Kurtarılırdı Bilemedim. Tabutu Sana Hiç Yakıştıramadım Baba Ben. O Beni Saran Koskoca Kolların, Yeri Geldiğinde Sert Bakan Ama İçi Sıcacık Gözlerin, Her Duyduğumda Güven Hissettiğim Sesin Tam 2 Senedir Yok Artık. Yuvamı, Yolumu, Yönümü Kaybetmiş Gibiydim Tam 2 Sene önce. çok Zaman Aldı Toparlanmam. Rüyalarımda Sarılıyorum Sana. Başını Okşuyorum, Kokluyorum Seni. Dün Yine Geldin Rüyama. Bazen Hiç Konuşmadan Bakıyorsun, Kırgın Mısın Bana Yoksa? Ne Olur Kızma Hiç Kırılma. Asma Suratını Baba. Bu Sefer Yapamıyorum, Güçlüymüş Gibi Duramıyorum.

Yokluğuna Katlanamıyorum. Varlığına O Kadar İhtiyacım Var Ki! Bazen Aklım Karmakarışık Oluyor. Sen Doğru Yolu Gösterirsin Değil Mi Bana Yine? çok özür Dilerim Akmıyor Gözyaşlarım. Bana çok Ağlamıyorsun Diyorlar. Ben Sen Gittin Gideli Ağlamıyorum. Ağlamamaya Yemin Ettim Senin Gittiğin Gün. İçim O Kadar Acıyor Ki Baba. O Kadar Yarım Kalmış Ve Başlayamamış Şey Var Ki Tek Başıma Tamamlayamıyorum. Yerine Kimseyi Koyamam, Koydurmam Asla Ve Zaten Yapamam. Bazen çığlık çığlığa Sana Bağırmak İstiyorum. Geri Gel İstiyorum Baba Ne Olur, Son Bir Kez Sarılayım Sana. Hoşçakal Diyeyim. çok özlüyorum Seni Ben. Kimse Bunu Bilmez Ama. Bazen Küçük Bir Erkek çocuğu Gibi Hissediyorum. Senle Uyumayı, Rakı İçmeyi, Balık Yemeyi özlüyorum. Hiçbirinin Tadı Yok. Gülüyorum, Kahkaha Atıyorum Ama Sahte.

Keşke Saatlerce Konuşabilsem Seninle.

Doğru Yolda Mıyım Baba Diye? İyi Biri Miyim Diye? İnsanları üzmekten çok Korkuyorum Ama Hiç Acımam Da Yok İnsanlara Yeri Geldiğinde Hiç Acımadan üzüyorum. Sen Gittin Gideli De İyice Hırçınlaştım Ama Bir O Kadarda Sakin Bir Yapım Var Yeri Geldiğinde. Sanki Herkes Canımı Yakıyor, çekiştiriyorlar Her Yanımdan. Kurtaramaz Mısın Beni? Kulağından çeksen Tüm Kötü İnsanların Olmaz Mı? çünkü Ben Artık çok Yoruldum Bu Kötü İnsanlara Karşı Güçlü Durup Karşı Durmaktan. Tamam Hiç Konuşmayalım Eğer Konuşamıyorsan. Sadece Otururuz. Başımı Göğsüne Yaslarım Bende. Hele Sensiz? Olmuyor. Sensiz Hiç Olmuyor. Canlı Renklerimin Hepsi Eksik. Demek Ki Siyah Beyaz Da Yaşanabiliyormuş.Sana Sonsuz Bir Gökyüzü Vermek İstiyorum. Benim Gök Yüzüm. İçinde Beraber Kaybolabileceğimiz Bir Gökyüzü. İçine En Sevdiğin Şeyleri Koymak İstiyorum. Bir De Kocaman Bir Dilek Ağacı. Tüm Dileklerimizi Asarız Beraber. özellikle Yarım Kalmış Olanları. En çokta Seninle Yapamadıklarımı.

Kokunu çok özledim Babam. Başımı Okşamanı, Oğlum Deyişini çok özledim. İnsanlar Gerçekten çok Acımasız Baba, Kimse Başına Gelmeden Anlamıyor. Ne Yapsam Olmuyor. Başa çıkamıyorum Sensizlikle. Belki De Daha O Kadar Büyümemişimdir. 2 Sene Geçti Ben  bu Yaşıma Geldim Neredeyse Ama Alışamadım Hala. Büyüyünce Geçen Şeylerden Değil Bu Kandırma Beni. İçimde Kalacak Hep, çok Derinde Kalacak Seninle Yapamadıklarım...  Ama Ben Yemin Ettim Sen Gittiğin Zaman Ben Ağlamayacağım Diye.  Allah Bana Da Nasip Etti  Baba Olmayı. çocuklarımı Büyütmeden Onları Ayaklarının üstünde Durabilecek Kadar Güçlendirmeden Bırakmamaya Yemin Ettim. Diğer Yeminimi De Sen Biliyorsun Sadece Sen Gittin Gideli Kimseye Söylemedim Sana, Kendime Ve Yüce Rabbime Söyledim Sadece.

Aynı Senin Gibi Bir Kabuk ördüm Kendime. Bir Koruma Kalkanı Belki. Kimse Göremiyor Arkasını, En Yakınımdakiler Bile. Saf Halimle Kimseye Açamıyorum Kapılarımı. Kaşlarımı çatıp, Suratımı Asıp Kovuyorum Kapıdan. Hata Mı Ediyorum Babacım? Evet Hata Belki Ama Canımı Yakmazlar Mı İçeri Davet Etsem? Yapamam. Sen Yokken Cesaret Edemem Buna. Varsın Olsun Kızsınlar Bana önemli Değil. Sen Anlıyorsun Beni,Ben Biliyorum. Beni Düzeltmeye çalışsınlar İstemiyorum. Yeterince çabalıyorum çünkü. Sadece Zamana İhtiyacım Var. Sana İhtiyacım Var Babam. çok Ama çok Var Sonsuz Kadar… Teşekkürler Baba; Kötüsüyle İyisiyle Bu Dünyada Var Olmama Olanak Sağladığın İçin...

çocukluğumu, Gençliğimi Benimle Yaşadın , Baba Olmanın önemini öğrettiğin İçin.. Gidişinle. Sen Bir Hayatsın Baba, Yaşadıkça Güzelleşen Ve Güzelleştikçe Tapılan Ve Vazgeçilmez Olan... Teşekkürler Allah'ım Babamın Oğlu Olma Gururunu Ve Mutluluğunu Bana Yaşattığın İçin... Seni Ne Kadar Sevdiğimi, Sensiz Geçen Dakikaların Ne çok Acı Verdiğini Ve Seni Ne Denli özlediğimi Anlatabilecek Kelimelerin Yeryüzünde Olduğuna İnanmıyorum Babam…

BU BENİM OĞLUN....

 

--ARKADAS-- / 25.12.2015 10:07

Blog yetkilileri: FollowME, FIRTINA,

Bu sayfada olmaması gereken bir içerik olduğunu düşünüyorsanız yetkililerden birine bildiriniz.


Bu kişinin diğer blogları
canımda_cansın kardeşten

24.08.2016 21:17

BİLMEYENLEREEEEE!!!!!!

28.05.2016 20:58

başlıkmı anlayana

24.05.2016 19:56

öf öffff!!!!

08.03.2016 20:58

EY SEVGİLİİİİİİİ

14.02.2016 01:01

   Okey Salonları
Genel Salon 4/1000
Usta Okeyciler 0/1000
 
 
  Yeni servisler


Özel Salon
yeni!

Gold Üyelik



Özel Masa Paketi



İsim değiştirme

 

Kullanıcı Sözleşmesi | Reklam ve Sponsorluk | Yardım | İletişim

Copright (c) 2008 FlashOkey.com