Şuanda 335 Kişi online

okey oyna

_umut_55_

_umut_55_ okey profil

Kredi : 0
Okey Puan : 5,502,437
Batak Puan : 1,000
Ülke  : Senegal
Şehir :

 Durum: Offline

 
-
  Özel Mesaj Gönder
  Üye Sayfam
 

Üye olarak sizde kendinize özel blog oluşturabilirsiniz.


 

 

 inanmakkkkkk

25.04.2016 21:46

Başlığı gördüğümde bende aşık olmuştum galiba dedim kendi kendime. Bitmiş olmasına rağmen güzel bir yaşanmışlıktı. Sizi hikayemle baş başa bırakıyorum 
Ben Belçikada yaşıyordum o zamanlar. Kuzenimin düğünü vardı Türkiyede. Ailecek gelmeyi planlıyorduk ama bir takım sorunlar çıkmıştı. O yüzden sadece kardeşimle ikimiz geldik. Amcamın evine geldik filan yerleştik. Düğüne de 3 gün vardı. Ben yeni aldığım elbiseyi giymiştim üzerime o sırada kuzenimin yengesi geldi. Ne gzüel kız filan dedi. Aya kalktığımda kadın topuklu olmadığını gördü bende. Boyum baya uzundu. Şaşırdı. O gece kadının gözleri sürekli üzerimdeydi. Nedenini ben düğünden sonra anladım. Oğlu'nun boyu 1.95 ve takıntılı. Yani kısa boylu kızlarla sevgili olmak istemiyormuş. 
Düğün günü geldi. Ben ve bir arkadaşım misafirleri karşılıyorduk. Sonra onlar geldi. Ben gördüğümde onu zaten anladım bu kadın bana neden böyle baktı. Tanıştırdı bizi sonra onlar oturdular. Biraz zaman geçti yanımdaki arkadaşımı çağırdılar ve elinde şeker tepsisiyle yanıma o geldi. Şok oldum resmen o an. Sonra düğün kasetine baktığımda durumumuz ne kadar komikmiş ama dedim. İkimiz sadece önümüze bakıyoruz tek kelime etmeden. Burası bitti sonra ikimizi dans etmeye zorladılar resmen. Sanki milletin başka işi yokmuş gibi bizle uğraştılar o gece. Kasılmaktan düğünün tadını çıkaramadım. Bu gece böyle bitti. 
Ertesi gün bana İstanbulu gezdirecek birini arıyordum ama insanlar yorgun benimle mi uğraşıcak. O yetişti ama. Bütün gün bana İstanbulu gezdirdi. İyi biriydi ama inanılmaz bir önyargı vardı ona karşı. çok emrivaki gibi geliyordu. Daha fazla görüşmeye vakit kalmadan biz geri döndük zaten. 
Sonra yazışmaya devam ettik. İlk haftada bir kere ile başladı ama git gide sıklaştı. Her gün konuşmaya başladık. Sonra bana bir gün Ben seni özledim ya dedi. Bunu gördükten sonra benim içimde birşeyler oldu sanki. O gün cevap yazmadım ona lafı çevirdim. Ama ona sanki bağlandım ben. 
.......
Sonra ne mi oldu? O yaz ailem Ankaraya dönüş yaptı. Ben İstanbulda kaldım üniversiteyi kazanıp. çıkmaya başladık. İki yıl sürdü. Belki acele ettik birbirimizi tanımadan sevgili olduk. Farklıydık. O sahiplendi beni ama bu beni sıktı. Ben kıskanç bir insan değilim çünkü ona güvenim her zaman tamdı. Ama o beni kıskanıyordu. Buda bana fazla geldi. Aslan burcuydu o. Kontrolcü. Yurtdışında büyüdüğüm için belki bana çok fazla geldi herşey. Ona olan sevgimden emindim onun sevgisinden de. Ama olmuyordu. çok iyi biriydi. Ama olmadı. Onu çok sevmeme rağmen ayrılmak istedim. Sadece sevgi yetmedi. Ayrıldım. Bir hafta boyunca deli gibi ağladım. Ama guruluyum ya geri adım atmadım. 
Onu her gördüğümde şimdi oturup sohbet ederiz. İkimiz içinde belkide en iyisi buydu. çünkü birbirimizi değiştirmeye çalıştık.

 

_umut_55_ / 25.04.2016 21:46

***Bu içerik T_EKi_N tarafından silinmiştir***

Blog yetkilileri: FollowME, FIRTINA,

Bu sayfada olmaması gereken bir içerik olduğunu düşünüyorsanız yetkililerden birine bildiriniz.


Bu kişinin diğer blogları
Başlık yok

27.10.2021 17:18

doruklardaki sevtayaa

24.09.2017 15:48

mecnun leylasını arıyo varmı goren

19.08.2017 23:19

Seyirlik Degil Omurluk Olsun CAN

18.05.2016 22:06

bu gonul senden sonra hic kımseyi sevmesun

05.05.2016 05:25

   Okey Salonları
Genel Salon 0/1000
Usta Okeyciler 0/1000
 
 
  Yeni servisler


Özel Salon
yeni!

Gold Üyelik



Özel Masa Paketi



İsim değiştirme

 

Kullanıcı Sözleşmesi | Reklam ve Sponsorluk | Yardım | İletişim

Copright (c) 2008 FlashOkey.com